Prelude

Wie zal er vanavond bij het vertrek enkele traantjes plengen? Elk jaar opnieuw de wederkerende vraag. Alvast niet de papa´s want in het aanschijns van de aanwezige menigte houden die zich stoer. De kans is ietwat groter dat de mama´s naar de zakdoeken zullen grijpen. Alle begrip hiervoor. Het is toch niet niks hé?! Maar met het hand op het hart: jullie bengels vertoeven in goed gezelschap.

Jullie zullen misschien ook merken dat niet alle begeleiders present tekenen. Immers de twee Dirken alsook Nico, Lief en de ski-moni´s Kristin, Yoni en Kris verkozen om vanmorgen in alle vroegte al te vertrekken. Ski-moni Roeckie, inmiddels een halve Zwitser, verkoos om al vorig jaar te vertrekken en is dus reeds ter plekke om de verwarming aan te zetten. We hebben hem wel vergeten te zeggen dat hij al het water voor de soep aan de kook mag brengen. Vorig jaar immers geen sinecure. We hopen dat hij dit leest.

Tot morgenavond!

Please follow and like us: