Hoâse geht los

Zangfeest  “Hoâse geht los”

  • 19u00 : Deuren open
  • 19u30 : Start “Hoâse geht los”
  • 20u00 : Luc Steeno !
  • 22u00 : Start “Sneeuwbal” met DJ Bokke

Presentatie in handen van Ivan Split

Op zaterdag 23 juni heten wij jullie allen welkom op ons zangfeest “Hoâse geht los”.

Het event gaat door in de sporthal van Haasrode naast GBS “De Hazensprong”.

De kans is groot dat ook jij zo maar af en toe eens zingt.  In de intimiteit onder de douche of in de auto waan je je op dat moment wel eens The Voice van Vlaanderen.  Of misschien wel helemaal nooit omdat je denkt het niet te kunnen?  Wel, tijdens “Hoâse geht los” kan je samen met je vrienden, familie, collega’s, buren en klasgenoten zonder enige schroom meezingen met bekende liedjes.  Je krijgt van ons een zangboekje met alle liedjesteksten.  Vanop het podium wordt de samenzang in goede banen geleid door niemand minder dan IVAN SPLIT (ook gekend onder de naam Ivan Merckx) daarbij  bijgestaan door een aantal enthousiaste podiumzangers.

De deuren gaan open om 19u00.  Wij starten stipt om 19u30 met om 20u een gastoptreden van onze bekendste Haasrodenaar: LUC STEENO! Wees er dus op tijd bij!

Na het zangfeest volgt er nog een “Sneeuwbal” met DJ BOKKE. Doe dus jullie dansschoenen aan en kom een danske wagen op de dansvloer.

De inkom is GRATIS.

Kom zeker langs om het Sneeuwklassencomité te steunen.  Tijdens de avond kan je genieten van lekkere drankjes, frietjes, hamburgers, …. maar vooral van de sfeer en de ambiance want daar doen we het voor!

Hopelijk tot dan en men zegge het voort J

Please follow and like us: