WK Bumpervoetbal 2018

Na 3 jaren voorbereiding kondigt de Koninklijke Belgische Bumperbal Bond, kortweg KBBB, met trots aan dat er opnieuw een WK bumpervoetbal zal doorgaan in onze geliefd dorp. Op zaterdag 23 juni 2018 zijn de mythische gronden van Hoâse Highland Park weeral de plaats van gebeuren. Bij de lokale bevolking is deze locatie beter gekend als het graspleintje alwaar de gerenommeerde Appeltjescross doorgaat.

Voor de vrouwelijke geïnteresseerden hebben we helaas droevig nieuws want het tornooi betreft een uitsluitend mannenzaak. Maar wees gerust, langsheen de zijlijn en in de tribunes voorzien wij plaats genoeg om de gladiatoren te kunnen ophitsen.

Om je optimaal te kunnen voorbereiden, lichten we hieronder graag enkele belangrijke dingen toe:

  1. Wees er snel bij! In tegenstelling tot het WK voetbal, waar zowat alle landen – behalve de Hollanders dan – aan deelnemen, gaan wij meteen over tot orde van de dag. We verliezen dus geen tijd met eindeloos lange voorrondes. Dat scheelt ook in de hotelkosten. De eerste wedstrijd gaat reeds van start om 10u. De winnaar van de prestigieuze beker is bekend rond de klok van 18u. Dit organisatorisch huzarenstukje laat toe dat slechts 8 ploegen kunnen deelnemen. Wil je je verzekeren van deelname dan is snel inschrijven dus de boodschap! En de datum en uur van betaling is het moment van inschrijving! Een ex aequo bestaat niet. Enkele dagen na de inschrijving krijg je van ons een bevestiging, een volgnummer en het tornooi reglement toegestuurd. Hier wat verderop kan je het inschrijvingsformulier vinden alsook de info over de mogelijke pistes die we aanbieden.
  2. Aantal deelnemers: je kan per ploeg inschrijven met minimaal 4 deelnemers (voor zg.´echte´ kerels) en maximaal 8 personen (voor wie tijdens de wedstrijd graag ook eens een frietje steekt). De wedstrijden zelf worden betwist in een 4 tegen 4-formule met ruimte tot wisselmogelijkheden.
  3. Onze garantie: elke ploeg speelt minimaal 4 wedstrijden.
  4. Moskou: je krijgt tussen 13u en 16u ruimschoots de gelegenheid om op adem te komen. De sporthal toveren we om tot het Spartakstadion. Op groot scherm kan je genieten van een knalprestatie van onze geliefde Rode Duivels in de wedstrijd België-Tunesië. En Frank Raes meermaals luidkeels ´Binneuh!´ horen roepen; wie wordt daar niet instant blij van!?
  5. Hygiëne: zweet en modder kan weggespoeld worden in de douches van de volleybalclub.
  6. EHBO: de emmer, het koud water en de spons hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd.
  7. Verzekering: dankzij het KBC-kantoor Vanermen-Blanchart ben je verzekerd tegen eventuele malheuren.

klik hieronder om het deelnemingsformulier te downloaden

Inschrijvingsformulier WK Bubbelvoetbal

 

De pistes

Blauwe Rode Zwarte Buiten
Deelname 1 1 1 1
Bonnetjes a € 2 20 20 30
Bonnetjes a € 3 20 30
Fles Cava 2
Praattafel zangfeest 1
€ 50 € 80 € 130 € 220

 

Please follow and like us: