Tombola Vlaamse Kermis

Dit is een organisatie van de vzw Sneeuwschoolcomité

 

Haasrode, 31 mei 2018 

Betreft: Tombola 18e Vlaamse Kermis 23 en 24 juni 2018

 

Beste ouders,

 

In organisatie van de vzw Sneeuwschoolcomité Haasrode kreeg je zoon/dochter vandaag 5 tombolaboekjes mee om te verkopen. Zoals jullie weten is de opbrengst ervan integraal bestemd ten voordele van de Sneeuwklassen.

Hieronder enkele praktische weetjes:

 

  1. Een boekje van 3 lotjes kost 5 euro, als je de lotjes apart verkoopt kost het 2 euro per lotje.
  2. De boekjes moeten op de stippellijn afgescheurd worden en het grootste gedeelte wordt meegegeven aan diegene die het lotje koopt.  Het kleinste gedeelte moet samen met het ontvangen geld terug in de omslag worden gestoken. We maken u erop attent dat we de afrekening van de verkochte lotjes NIET via de schoolrekening kunnen organiseren.
  3. Onverkochte lotjes steek je opnieuw in diezelfde omslag.
  4. Nadien wordt alles terugbezorgd onder gesloten omslag aan de school tegen uiterlijk maandag 17 juni.
  5. Trekking op zondag 24 juni omstreeks 17u in de school. De prijzen kunnen er afgehaald worden tot uiterlijk 3 juli. De lijst met winnende nummers zal daags na de trekking op onze website www.sneeuwklassen-haasrode.be en op onze Facebook pagina Sneeuwklassencomité Haasrode gezet worden

 

Bericht aan de verkoopkampioenen: het spreekt voor zich dat bijkomende tombolaboekjes kunnen verkregen worden. Je kan deze via de leerkrachten aanvragen. We voorzien een leuke attentie voor de beste verkopers.

 

Veel succes en hopelijk verkoop jij de eerste prijs!

 

 

Dankzij deze sponsors werd de realisatie van de Vlaamse kermis mogelijk gemaakt.

 

Please follow and like us: