De infoavond

De kans is niet onbestaande dat de 6e-jaars al ter plaatse zijn wanneer u deze aanhef in de smiezen krijgt.

Ik ga al meteen van start met een bekentenis. Om een eventuele opspelende ´writers block´ te counteren, heb ik me al ruim op voorhand een subliem spiekbriefje met heerlijke bijvoeglijke naamwoorden opgezocht. Erg handig als ik elke dag de blog moet vullen met waarheidsgetrouwe tekst, en mijn fenomenale voorraad aan fantastische adjectieven op dreigt te raken. Heb een stock 150 woorden aangelegd! Dat zou moeten volstaan.

Als u er op de infoavond bij was dan hebt u al kennis gemaakt met ons beregoed team van begeleiders. Allemaal gepokt en gemazeld in hun vakgebied. Terwijl de grootmeester en zijn twee bevallige collega´s jullie o.a. informeerden over de dimensies van de reiskoffer, waren onze super-de-luxe ski-moni´s druk in de weer met het opmeten van de dimensies van jullie kinderen. En de eerste lading nieuwe helmen, die we dankzij de steun van onze partners CLAVIS en SIBO hebben kunnen aankopen, zullen als gegoten zitten! En wie tenslotte extra aandacht qua voeding of medicatie nodig zou hebben, kon een afspraak maken bij chef Dirk, onze verpleegster Lief of Roeckie.

Net voor de afreis naar St-Luc zullen showbizz Kris en zijn te gekke trawanten jullie kinderen nog wegwijs maken in de categorie ´randactiviteiten´ en de daarbij horende reglementen en geboden. Garage Beckers, nog zo´n trouwe partner van de sneeuwklassen, voorziet ter plaatse een camionette waardoor ook de VAR present zal kunnen tekenen. Neen, de hoekjes eraf skiën of andere trukken van de foor, niets zal aan ons alziend oog ontsnappen.

En mevrouw de directeur, ik mag ondertussen ook al juf Cindy zeggen, zag dat het goed was.          Wat een weelde!

The fab 14

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Please follow and like us: