Spaghettisaus

Beste mama’s en papa’s,

 

 

Nog  35 keer slapen en we vertrekken naar Saint-Luc…

 

Met deze inleidende zin hebben we de mama’s, papa’s, jongens en meisjes van onze zesde klas uitgenodigd voor onze infoavond i.v.m. de nakende sneeuwklassen.  Het is inderdaad niet zo lang meer voor we richting de Zwitserse Alpen trekken.  Om het factuur zo laag mogelijk te houden, verkopen we pastasaus.  Een pot verse spaghettisaus (1 liter = 3 à 4 pers.) kost dan €10.  Afhalen kan u op vrijdag 22 februari.  Na schooltijd zal de saus je opwachten in de refter van de school. (afhalen kan tot 18 uur)

 

Om de stormloop op deze saus enigszins onder controle te houden vragen we wel om deze op voorhand te bestellen en te betalen. Aangezien onze tovenaar met de kookpotten alleen maar met verse ingrediënten werkt, is het mogelijk om de saus in te vriezen.

 

Gelieve bijgevoegd invulstrookje en het noodzakelijke bedrag in een gesloten omslag mee te geven met uw kind.  Bestellen kan tot en met vrijdag 15 februari.

 

Smakelijk,

 

het sneeuwklassencomité en de kids van de zesde klas

 

——————————————————————————————-

 

Wij, ouders/grootouders/familie/vrienden van………………………………………………………..,

 

leerling van  klas ………………

 

zouden graag …………………… potten van onze chef-kok zijn spaghettisaus bestellen.

 

Handtekening,

Please follow and like us: