´One small step for (a) man, one giant leap for mankind´

Met deze historische woorden zette Neil Armstrong 50 jaar geleden als eerste mens voet op de maan. Het is wellicht wat uit proportie getrokken maar in maart 2020 zullen sommige kinderen van het 6e leerjaar ongeveer dezelfde sensatie meemaken als ook zij een eerste voet zetten … op de besneeuwde hellingen van Saint-Luc. Evenveel adrenaline hoor!

En dat ze dit niet zullen doen zonder degelijk schoeisel en ski-latten; wel dat hebben ze te danken aan één van onze premium sponsors Clavis advocaten kantoor. Reeds meerdere jaren deden zij een meer dan flinke donatie in zoverre dat in samenspraak met het Sneeuwschoolcomité, werd beslist om hiermee eigen skimateriaal aan te kopen. Met een eerste inleg van 1900€ werden in oktober reeds een 50-tal ski´s en ski-botten aangekocht. Tweedehands weliswaar maar wees gerust zeer zorgvuldig geselecteerd door onze eigenste ski-moni´s Kristin en Kris. Van een garantie gesproken!

In een latere fase, want het budget laat dit toe, zullen we ook nagelnieuw materiaal aankopen.

Onnodig dan ook te zeggen dat de sneeuwklassen hiermee gebeiteld zitten voor vele jaren van ski-plezier.

 

Please follow and like us: