We kregen bezoek!

Nog maar een paar dagen voor we op de bus stappen richting Saint-Luc. De kamerinspecteurs vonden het donderdag hoog tijd om zich te komen voorstellen en uit te leggen aan welke grondige inspecties iedereen zich mag verwachten! Vanaf nu kunnen de nodige voorbereidingen dan ook thuis al getroffen worden.Ongetwijfeld zullen vele kinderkamers er na het weekend oogverblindend bijliggen na een eerste oefensessie!

Ook boer Jules kwam naar de Hazensprong om uitleg te geven over ‘De Marmot’.  Vraag onze zesdeklassers maar eens naar de Alpenmarmot, Tarbagan of Alaskamarmot, ze kunnen er ronduit over vertellen na de inspirerende les van onze boer.

Toen iedereen naar huis was, kwam ook de enige echte ‘Marmot’ langs in de klas. Vooral in 6B leefde hij of zij zich stevig uit. Zou daar al een hint in zitten?? De leerlingen van 6B waren dan ook zeker van hun stuk: Juf Karlien is De Marmot, want die werd zo rood als een tomaat! En juf Goedele is het ook zeker en vast, want ze moesten nogal lopen, buigen en strekken om alles terug te zetten! Of zou het toch Thomas zijn, die met zijn lengte gemakkelijk overal aankan? …

Please follow and like us: