Verkoop pasta saus

Gegroet beste ouders,

Hopelijk maakt u het nog steeds goed.

Na het jammerlijke afgelasten van de sneeuwklassen eerder dit jaar, is het Sneeuwschoolcomité niet bij de pakken blijven zitten.  Wel integendeel, we maken nog steeds plannen en we kijken al reikhalzend uit naar maart volgend jaar.  Ware het niet dat ons leven nog steeds bepaald wordt door dat dekselse virus.  Hoe gaat dat aflopen?

U zal dus ongetwijfeld begrijpen dat een organisatie zoals een Kaas- en Wijnavond nu even niet kan.  Misschien eind februari?  Ondertussen hebben we beslist om de verkoop van de spaghettisaus  te verschuiven naar oktober.  Wie ooit van dit lekkers heeft geproefd weet dat deze niet te versmaden is.  In de nieuwe formule hebt u de keuze uit:

  1. Ik bestel enkel de spaghettisaus: kostprijs 12€/liter
  2. Het ´Ik kom niet uit mijn kot´-pakket voor 3 à 4 personen bevat 1li saus + 500gr pasta + kaas + 4 porties chocomousse. Dit heb je voor de ronde som van 25€
  3. Wie daarbij ook nog een flesje heerlijke Italiaanse wijn wil kraken: het is de uwe voor 12€!

Voor u geselecteerd door Haasrodes bekendste oenologen:

  1. Witte wijn: Ruffino Classico (Umbrië) – Orvieto DOC 2018. Strogele kleur. In de neus fris en uitnodigend met eerst tonen van bloemen gevolgd door een intense, fruitige geur van vooral appel en vijgen. In de mond is deze wijn vol en fris met een afdronk van verse amandelen. Serveertemperatuur 6-8°C.
  2. Rode wijn: Az. Monte del Fra – Bardolino DOC 2018. Lichtrode kleur. In de neus aroma´s van bloemen, kersen en kruiden. Het is een aangename en vlotte drinkwijn, prettig en elegant in de mond met wat zuren in finale. Serveertemperatuur 12-14°C

We kijken uit naar jullie belangstelling. Bestellen kan via de gekende weg. http://www.sneeuwklassen-haasrode.be/webwinkel/ Ook geen papier gedoe meer en ook geen centjes meer in een envelopje meebrengen naar de school.  Na inschrijving krijg je een mail ter bevestiging. Weet dat we maandagochtend 19 oktober de bestellingen afsluiten.  Immers, chef Dirk en zijn souschefs zetten het keteltje aan op donderdag 22 oktober.  Levering van al dit lekkers voorzien we op vrijdag 23 oktober vanaf 15u tot 18u in de grote sporthal.  Volg de signalisatie vanop de grote parking.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen vragen we jullie om de totale som op voorhand op rekeningnummer BE80 7340 2311 2277 van het Sneeuwschoolcomité  Haasrode vzw te storten met de vermelding van uw ordernummer/factuurnummer.  Bij afhaling kan er eventueel nog wel met payconiq betaald worden.  Gelieve met deze restricties rekening te houden ajb.  Waarvoor dank.

Het Sneeuwschoolcomité

Please follow and like us: