Spaghettisaus – afsluiting

Beste sympathisanten van de sneeuwklassen,

In deze tijden een evenement organiseren?!

´Il faut le faire´ zou meester Gunter zeggen.

Maar kijk, het Sneeuwschoolcomité bleef niet bij de pakken zitten en organiseerde met de goedkeuring van het gemeentebestuur haar eerste Pasta Basta, een take away voor de liefhebbers van de betere pastasauzen.

En dat het een succes was.  Jullie reageerden enthousiast en massaal.  We moesten zelfs vroegtijdig de webwinkel afsluiten want onze brouwketel kon het niet meer aan.  Maar liefst 300liter saus vonden vrijdag een weg naar jullie hongerige magen.  Een flesje heerlijke wijn erbij en afsluiten met een lekkere chocomousse.  Meer moet dat niet zijn.  We hopen dat het gesmaakt heeft.

Zoals jullie ondertussen weten zal de opbrengst van dit alles integraal gebruikt worden om de sneeuwklassen 2021 extra te ondersteunen. Jullie kinderen kunnen er alleen maar wel bij varen.

Nogmaals dank voor jullie blijvende steun en dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt!

Kathleen, Isabel, Cindy, Dirk, Gunter en Jean-Louis

Please follow and like us: