De Gentse feesten gaan door!!

De Gentse Feesten gaan door!

Zonder tegenslag vertrekken onze 6e-jaars eind juni naar het Gentse Sport- en Recreatiepark  Blaarmeersen voor hun afscheidsweek.  Dankzij jullie engagement pikken zij via deze take-away hun graantje mee d.m.v. sponsoring van de activiteiten ter plaatse.  Als dat daar geen leuke week gaat worden!

Wim, onze traiteur, zal weten wat doen want niet minder dan 170kg balletjes in tomatensaus, 155kg vol au vent, 90 kg chili con carne, 25 kg chili sin carne en hou u vast 290 porties chocomousse werden besteld.  Haasrodenaars zijn meer dan pootefretters!

Volgende week vrijdag, tussen 15u en 18u, kan je afhankelijk van je keuze en/of woonplaats, je bestelling komen afhalen in de sporthal of mag je onze koerierdienst verwachten aan huis.

Wie komt afhalen; denk eraan dat je dit coronaproof dient te doen met respect voor de maatregelen. Breng best een stevige boodschappentas mee.  Je ordernummer bij de hand hebben is handig.

Wij zijn er alvast klaar voor.

Tot vrijdag.

Het Sneeuwschoolcomité

Please follow and like us: