Pasta Basta!!

Beste ouders,

De Italianen wonnen in 2021 bijna alles:  de ploegenachtervolging wielrennen op de Olympische Spelen, het Eurovisiesongfestival, het EK voetbal en Parijs-Roubaix. Wij volgen die trend. U toch ook?

Daarom: haal ook een Italiaan(s gerecht) in huis. Pasta Basta! Voor het goede doel uiteraard, we maken ons immers sterk dat de traditie van sneeuwklassen opnieuw zal kunnen doorgaan in maart 2022.

Op vrijdag 19 november 2021 organiseren we, net als vorig jaar, een Pasta Basta festijn (versie take- away). De succesformule van vorig jaar hebben we integraal behouden.  U hebt dus de keuze uit:

  1. Ik bestel enkel de spaghettisaus: kostprijs 12€/liter. Er is dit jaar ook een veggie-versie.
  2. Het Pasta Basta-pakket voor 3 à 4 personen bevat 1liter saus + 500gr pasta + 200gr kaas + 4 porties chocomousse. Dit heb je voor de ronde som van 25€
  3. Wie daarbij ook nog een flesje heerlijke Italiaanse wijn wil kraken: het is de uwe voor 12€!

 

  1. Witte wijn: MONTARO – TERE CORTESI MARCHE IGT – PASSERINA 2019. Deze wijn heeft een bleke strogele kleur. In de neus is de wijn fruitig, met subtiele toetsen van Mediterrane bloemen. Bij het proeven is het een levendige wijn, heel fris maar ook mineraal, met fruitige aroma’s die de wijn heel toegankelijk maken. Serveertemperatuur 8-10°C. Je kan ´m nog 2 à 3 jaren bewaren maar dat zou spijtig zijn.
  2. Rode wijn: AZ. MONTE DEL FRA – BARDOLINO DOC 2020. Lichtrode kleur. Het is een aangename en vlotte drinkwijn, prettig en elegant in de mond met wat zuren in finale. Het is een leuke wijn om in de zomer te schenken op keldertemperatuur. November belooft dus een warme maand te worden!

We kijken uit naar uw bestelling.  Dat kan via deze weg:

http://www.sneeuwklassen-haasrode.be/webwinkel/

Weet dat we op 14 november 2021 de bestellingen onherroepelijk afsluiten. Levering van al dit lekkers voorzien we op vrijdag 19 november vanaf 15u tot 18u in de school.  Levering aan huis vanaf 17u kan ook.  Gelieve aan te stippen wat u wenst.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen vragen we om de totale som dus op voorhand op rekeningnummer BE80 7340 2311 2277 van het Sneeuwschoolcomité Haasrode vzw te storten met de vermelding van uw ordernummer.  Bij afhaling kan er eventueel nog wel met Payconiq betaald worden.

Namens alle leden van het comité: dank voor uw blijvende steun! En … laat het u smaken!

Sneeuwschoolcomité Haasrode vzw, A. Verheydenstraat 19, Haasrode, KBO 0408.408.50

Please follow and like us: