Kaas & Wijn

                                                         

 

Beste ouders en sympathisanten,

 

Een mooi gegarneerde kaas- of vleesschotel, een dampende pot kaasfondue met hemelse smaak, lekkere dessertjes en aangepaste wijnen, …  Deze heerlijkheden – die we in andere tijden in de refter van de school zouden aanbieden – willen we heel graag tot bij jullie thuis brengen.

 

Op zaterdag 19 februari 2022 organiseren het sneeuwklassencomité en GBS De Hazensprong

 

 KAAS- EN WIJNAVOND TAKE-AWAY-VERSIE

 

De opbrengst is ten voordele van de zesdeklassers én van de hele werking van de school.

 

Wil jij er mee voor zorgen dat we ons voor even de Kazensprong (in Kaasrode!) kunnen noemen?

Bestel dan vóór 10 februari 2022. Dat kan op 2 manieren:

Bij elke bestelling zal een hazenkaasboekje zitten met tekeningen, spelletjes en strips, eigenhandig gemaakt door de leerlingen uit alle klassen. Bovendien heb je per 10 € van je bestelling recht op een tombolalotje. We zorgen voor enkele mooie prijzen.

 

Je bestelling haal je af op zaterdag 19 februari 2022 tussen 16 en 19 uur onder het afdak van de lagere school (Armand Verheydenstraat 19, Haasrode).

We denken duurzaam en vragen jullie om potjes of bordjes mee te brengen om zelf je schotel samen te stellen aan ons afhaalbuffet en zo je bestelling mee naar huis te kunnen nemen. We voorzien enkel meeneem, geen eten ter plaatse.

Betalen gebeurt bij voorkeur vooraf, door overschrijving van de totale som op rekeningnummer BE80 7340 2311 2277 van het Sneeuwschoolcomité Haasrode vzw, met vermelding van je bestelnummer. Bij afhaling kan er eventueel nog met Payconiq betaald worden.

 

Twijfel je nog? Niet nodig. Bestellen maar, afhalen, voetjes onder tafel en … genieten.

Dankjewel en tot dan!

Please follow and like us: