Maandag 14 maart

Übung macht den Meister

Omdat we veel later dan gewoonlijk ons bed opzochten, krijgen we vandaag een halfuurtje extra uitslaaptijd.  De naweeën van de casino night laten zich nog wat gevoelen.  Trouwens; de verdeling van de hoofdprijs (1 WC-rol) was pure economie: een interkamerlijke coöperatie werd snelsnel opgericht om de aankoop te financieren om daarna de buit proportioneel onder de aandeelhouders te verdelen.  Samenwerken kan dus … ook al leverde je dat slechts 1 velletje op.

We nemen genoeg proviand mee voor een volle dag ski-fun.  Een appel, een banaan of een mandarijntje mag daarbij zeker niet ontbreken.   Onze 2 keukenpieten Paul en Jos doen er werkelijk alles aan om ons in de watten te leggen.  Als gisterenavond de bakplaat het begaf was het wel even alle hens aan dek.  Maar ze hebben zich op meesterlijk wijze uit de situatie gered.  De kinderen hebben buiten een braadwolk er niets van gemerkt.

Skiën hoofdstuk 4.  Ik noteer in mijn notitieboekje technische termen zoals daar zijn: combinatie skiën, elementaire bocht, schuss ski, alpine basishouding en volledige beheersing van de chasse neige. En dat de beginnelingen heel veel progressie tonen en de gevorderden al op de hielen zitten!

Spaghettiiiiiiii!!!!! Dat is geen hongertje meer waarover we spreken

Vandaag hebben de kamerinspecteurs een dagje verlof.  Maar niet getreurd.  De organisatie zorgde met 2 flamboyante femme fatales miss Swiffer en miss Szofi voor passende vervanging.  Wie zou er achter hun maskers schuilgaan?  Als u het antwoord weet; dan kan je dat natuurlijk in ons gastenboek kwijt.  We schrijven vandaag een historisch bladzijde bij in het grote sneeuwklassenboek want met Leander, Alec, Max en Sam hebben er eens jongens de kamerprijs gewonnen.

De rest van de avond doen we het eens rustig aan.  We bereiden onze act voor op de dankavond en dan is het, voor wie dat wil, kijken naar The Masked Singer.  Meester Gunter weet het al en laat de kans niet onbenut om ons dat te laten weten.  Jammer dat het internet niet mee wil.  We laten dan maar onze T-shirts signeren.

De avond voor de begeleiders begint pas als wij dormifabeltjes doen.  Chef Paul serveert nog een heerlijke schotel tartiflette en Kristin moet ons subiet nog uitdagen op het dagelijks spel zonder grenzen.  Het zal weer laat worden.  Jullie moeten niet opblijven.

De 12 Apostelen

PS vergeet niet jullie grijze bak buiten te zetten.

 

 

 

Please follow and like us: