Aprés-ski party

Trek je meest flitsende skipak aan en glijd richting onze après-ski fuif! Bereid je voor op een avond waar de sneeuwballen vervangen worden door coole dansmoves en de skiliften door polonaises. Wij serveren glühwein waar je spontaan van gaat jodelen en de muziek is zo aanstekelijk dat zelfs een sneeuwpop zou beginnen dansen! Kom lachen, dansen en feesten om de sneeuwklas van het 6de leerjaar te steunen. Vergeet je skibril niet, want deze avond wordt zo schitterend, je wilt geen moment missen! 🎿🕺💃
 
Kaarten zijn te koop tot ze uitverkocht zijn en kosten €10. Ze zijn te verkrijgen bij kapsalon Duel (Milsestraat 52), via het facebook evenement Après-ski fuif 2024 @ Den Deugniet (link: https://fb.me/e/eNRZ0FAUx) of bij de verschillende organisatoren/ouders:
  • meester Gunter (6e leerjaar)
  • meester Marc (ICT – secretariaat)
  • Filip Mergeay (3 en 6A)
  • Wouter Janssens (1 kl en 2A)
  • Thomas Debeys (2A en 6A)
  • Britt Christiaens (2A en 2B) 
Spreek ons gerust aan 🙂
Smeer je benen maar in en tot op de dansvloer! 💥🏂🥽
Het après-ski team
Please follow and like us: